Da var vel sommeren offisielt over og høsten er her med sine fantastiske farger og ikke minst overflødighetshorn av markens grøde.
I heimen kokes og tørkes det, det gjelder å ha litt i matboden til vinter`n.
Eplesmør,eplesaft, solbærsaft, solbærsyltetøy, chilimarmelade, plommesyltetøy, tomatsaus, tørkede urter, plommer, paprika og chili ernoe av det som har blitt laget de siste ukene.
Jeg koser meg på kjøkkene og ikke minst nyter jeg å ta vare på det naturen gir oss. Vi burde være mye flinkere til å foredle våre råvarer, det er så mye godt som vokser rundt oss
Koselig er det med mine gamle flasker også, gjemt fra mitt barndomshjem også.
Og norgesglass er et must.
1 kommentar:
Så mye godt du har laget av både saft og syltetøy. Godt å ta fram utover vinteren. Artig med flasken fra Bergensmeieriet. Norgesglass er virkelig kjekke,de er brukbare til så mye.
God helg!
Legg inn en kommentar