onsdag 23. mai 2012

Varigerte blad

Jeg er så glad i planter med varigert bladverk, så da denne flittig- Lise sorten dukket opp på hagesenteret så var jeg vel ikke se om å få dem med meg i handlekurven. At den også hadde doble blomster var jo heller intet aber Smilefjes som blunker

Hagen i mai 2012 031

7 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Skjønner veldig godt at du tok med denne hjem! Virkelig nydelig var den.

Ønsker deg en fin dag. Klem

krepsemor sa...

Oj, denne var jo skikkelg flott! Jeg har også en forkjærlighet for planter med variegerte blad, og har fått tak i noen eksemplar :)

Unknown sa...

Ja den er jo bare så lekker at en bare MÅ!!

RoseSommer sa...

Denne er jo vakker som bare det!
Jeg tenker på deg stadig vekk mens jeg pusler med mine pelargonier. Som er i et betydelig mindre antall enn hos deg, men som gir meg stor glede! Har forstørret bildet i innlegget under og prøvd å studere plantene litt nøyere. Utrolig mye fint.

Mariann sa...

De fylte Flittig-Lisene er så fine. Din var ekstra fin med det variegerte bladverket.
Du verden hvor mange pelargonier du har. Det er nok mye arbeid med vanning og stell, og i tillegg så har du jo alle tomatene.
Ha det fint!

Merethe sa...

Vakker Flittig-Lise du har funnet.
I ettermiddag skal vi ta runden for å se om vi finner de sommerblomstene som står på listen. Det gleder jeg meg til. :) Nå gror tomatplantene som bare det og jeg må også kjøpe større ting å plante dem i. :)) Spennende tider ;)Ha det kjempefint klemmer fra Merethe

Anita sa...

Nå var det lenge siden jeg var her :) Såååå utrolig mange både tomater og pelargoner du har.. Tror du er en liten tanke gal ;) Husker du jeg fikk av deg for 5 år siden?? En har overlevd og det er en gammel rosenknopp fra Asker, en rød en :) Den er så stor og fin :) I år jakter jeg på en hvit rosenknopp, fant nicolai, men han ser rosa ut... Idag har jeg fri og skal kose meg ute både inne i drivhuset og på en liten rusletur!
Ha en superduper uke fortsatt! Klem!