tirsdag 10. april 2012

Nye beboere.

Undertegnede er både dyrevenn og muligens en litt bløt sjel når det kommer til å redde dyr. Så da gikk det som det måtte gå da 2 dvergpapegøyer skulle avlives – de endte nemlig her hos oss.

Herren i huset ristet som vanlig litt på hodet over fruens omsorg, men nå er de hverfall flyttet inn, Emily og Winston. Smilefjes

Tamme er de også, og lille Winston som ikke kan fly p.g.a en gammel skade i vingen, har løper rundt på gulvet i full fart. Det er liv og røre som vanlig i huset..

Dyra 006

Otto er noe mer skeptisk over flere fugler, han mener selvsagt at i alle hjem holder det med 1 fugl, og det bør være en gråjakko..Men han venner seg vel til nykommerne Smilefjes som blunkerOtto og påskeegget 006

Dessuten synes han at alle gråjakkoer burde få påskeegg i størrelsen over Ler så jeg ruller Godt han ikke har helt stemmerett ennå..

6 kommentarer:

Edgar sa...

Det var da noen flotte nye beboere!
De får et godt liv hos en dyrevenn som deg.
Skjønner Otto er litt engstelig for at godene skal havne i andres nebb :-)

Vivishagerom sa...

Kjempe flotte fugler. Stakkars Otto som kanskje må dele påskeegget sitt ;)

Ha en fin kveld.

krepsemor sa...

Næmmen så søte de var da! Jeg kan godt forstå din omsorg når de står overfor et sånt grusomt alternativ....Otto blir nok kompis med dem etterhvert skal du se =)

Laila sa...

Koselig å hilse på deg i går, det lukter så godt her nå av pellisplantene jeg kjøpte av deg. Blir spennende og se utviklingen.
Ha en fin dag, klem Laila

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Så fiiiine daa... :)

Lurte bare på en ting... fikk du post med servietter av meg for en god stund tilbake??? Er jo lenge siden jeg sendte de men glemt å spørre deg :)

Klem anette

line sa...

Gratulerer med to nye familiemedlemmer. Jeg ser at tomatprodusjon er fullt igang i år også, gleder meg til fortsettelsen :)