mandag 2. januar 2012

Julekalenderen ble nesten en realitet..

Ja, for siste dagen, julaften gikk selvsagt hele greia i stå og husfruen feilet stort når hun ikke fikk ut siste dag i julekalenderen sin…er det ikke TYPISK???

Uansett, jul, romjul og nyttår har vært utrolig hyggelig i heimen. Vi har hatt masse gjester, spist hauger av mat (hmm det kjennes på buksa), pakket opp pakker i hopetall, sett på de vanlige julefilmene (og man ler like mye av Grinchen), og ellers har vi hatt fine dager bare som familie Smilefjes

Herren i huset fikk opp sitt fyrverkeri iført Dynamitt-Harry sin `kaskett`(hjelm), dyra gikk i dekning og husfruen sto trofast i hagen og heiet frem sin mann, som gode koner gjør.

1.Nyttårsdag endte i stresslessen med sport på tv og fjernkontroll i hånden. Helt greit etter at man la seg altfor sent (som vanlig) på nyttårsaften.

Nå skal vel nisser tilbake i eskene sine, og hverdagen tilbake til normalen, jeg tror der blir godt…hva tror dere?? Smilefjes som blunker

Her er lite bilde av Otto som nyter sin riskrem under middagen på julaften , alle skal med er mottoet!

Julen 2011 012

7 kommentarer:

line sa...

Helt klart skal alle ha sitt ;)

Godt nytt år :)

Vivishagerom sa...

Ja, nå er hverdagen her igjen og jammen er det godt også. Godt å finne knekkebrød med ost og lunsjpakka på arbeid. Det er blitt mye mat så mange gåturer blir det nok utover nå.
Ønsker deg ett riktig godt nytt år!

krepsemor sa...

Herlig :) Alle skal få, he-he! Stilig bilde av fuglen. Jeg har ikke fått ut jula enda, men har veldig lyst. Problemet er at kroppen vil ikke helt enda. Men i alle fall til helgen =)
Ønsker deg Godt Nyttår!

Turid sa...

Otto er kjempefin, ser ut som han har gode bordmanerer også :) E riktig godt nyttår til deg.

Unknown sa...

Elsker papegøyer!! ÅÅhh.. så skjønn, Otto!!
Godt nyttår til dere begge.

Lene fra Lillehammer sa...

Godt nytt år til deg også Elisabeth. Nytt år og nye muligheter og nå bare venter jeg på våren selv om det har kommet VELDIG mye snø de siste dagene. Men på annekset spirer det for fult og jeg ser ganske klart at vårens første prosjekt blir å lage et nytt SVÆÆÆÆRT blomsterbed. Men gøy er det så det gjør ingenting.
Ha en strålende dag!

Merethe sa...

Ja nå er hverdagen her igjen...og jula ryddet jeg ut her om dagen. Fort gjort i år siden det ble kjøkkenjobbing helt frem til lillejulaften. SÅ herlig en kar han Otto er. Vi ga bort vår lille papegøye for at han skulle få selskap av ei dame. Nå er han lykkelig sammen med ei fin frøken. :)Rart er det...når julen er over så kommer hagetankene for fullt. Er veldig spent på surjordsbeddet til våren. Mye nytt som skal gi flott blomstring i hagen...hvis det overlever vinteren da :) Ha det så fint. Klem Merethe