Jeg har jo blitt så glad i min nye urtetørker, og stadig blir nye godsaker testet i tørker`n. Nå har to typer urtesalt blitt laget, en med løpstikke, fennikkel, sitronmelisse, sitronverbena, isop, persille, gressløk, løk, selleriblader, karve og fint havsalt
Og den andre er laget av basillikum, koriander, chilli, hvitløk og grovt havsalt.
Begge deler ble supergodt, så godt at allerede nå er mesteparten gitt bort . Men jeg har hvertfall klart å klore 1 glass av hvert til meg selv…
3 kommentarer:
Nam - det hørtes veldig godt ut. Hvis jeg skal tørke det i vanlig stekeovn, hvordan gjør jeg det?
Det går kjempefint å tørke i ovnen også, bare å sette den på 40-50 grader, og døren litt på gløtt. Gjerne på varmluft. ;)
Jeg er helt enig med Austin-rosene Elisabeth, men Mary Rose er bra og jeg har skjønt at det er noen andre også som har bedre herdighet.... men jeg ble nå mest opptatt av urtetørkeren din og solbærsyltetøyet! Nam :) Spennende!
Legg inn en kommentar