mandag 6. juni 2011

Otto von Bismarck

Har man papegøye i huset, ja så har man alltid noe å passe på. Og Otto er selvsagt ikke et unntak. Man kan kanskje si at luften er for fuglene, men for Otto så kan gulvet være like spennende. Katten bryr den seg lite om, og pus selv har skjønt at jakt på Otto kan medføre mere såre poter enn mat i magen.

Her er Otto igang med å sjekke handleposen, hvem vet, kanskje mor å kjøpt noe snop…? Og etterpå er det like greit å tygge litt på fars tøffel, man trenger jo ikke hund for å få ødelagt sine sko!

Hagemesse 2011 008Hagemesse 2011 014

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Otto er utrolig sjarmerende! Det er gøy med fugler, virkelig unike personligheter. Ser du snart kan sette i gang salg av tomater i stor stil! :)

RoseSommer sa...

Herlighet! For et liv og røre det er hos deg med alt som lever og gror rundt deg! Har ikke fått sjekket blogger de siste dagene pga pent vær, men SÅ moro å se pelargoniumsamlingen din! For ikke å snakke om tomatene. Spennende å se hvilke du liker best. Alt gror godt hos meg også i år. Har endelig lært meg at skikkelig jord skal til, og så sier Finn Shjøll at en skal vanne med gjødselvann hver gang en vanner sommerblomster. Så da så. Pelargoniene får litt spesialgjødsel jeg kjøpte på et P-treff ifjor. Men de blomstrer ikke ennå, slik som dine. Har ikke drivhus, så de får klare seg med solens varme nå som de har fått komme opp fra kjelleren.
Lykke til videre med plantene i sommer.

orchis sa...

Et ekte sjarmtroll! :)