tirsdag 14. september 2010

Man høster og høster!

September er jo måneden for innhøstning og foredling. Her i heimen går det i eplepaier, kaker og tomatoppskrifter av alle typer. Alt må prøves, for man har mengder å ta av her på bruket.’

Tomatblogg her jeg også laget, der legger jeg inn de tomatsortene jeg har hatt iår, og litt om de forskjellige typene. Frø høster jeg , de fleste er nemlig gamle frøekte sorter, så jeg er åpen for frøbytter hvis det er noen som kjenner for det :)

Her er hvertfall adr inn i tomatriket Lille Tomat.

3 kommentarer:

Mariann sa...

Om høsten er det tid for eplekaker selv om jeg ikke har epler i hagen. Her er det endel av plommene som er høstet. Jeg prøver å få brukt i hvertfall en del av de.
Har vært på besøk i tomatbloggen også.

Kathrine sa...

Wow! Tomatblogg! Du er ikke sann, så kult. Må inn og se etterhvert.
Her og høstes det. Har fått laget krekling- og stikkelsbærgelé. Datteren min på 17, har fått plukket blåbær, molte og tyttebær. Eplene her er enda ikke modne, og plommene kan jeg snart glemme i år. I dag var det tre grader og styrtregn. IKke akkurat modningsvær.

:-)

Ellen Walnum sa...

Jeg har funnet ut at jeg liker bedre å dyrke enn å høste...iallefall har jeg en tendens til å glemme å høste......hmmmmmm

Nå røyk all stangsellerien fordi jeg hadde glemt å høste den og den var blitt trevlete, men tomat og agurk er det heldigvis mengder av.....det samme med chilli og paprika.