lørdag 13. desember 2008

Gavedryss og lucia..

Snakk om bloggpause...*sjokkert* Hvor ble da tiden av, jeg som ikke skulle stresse, bare kose meg igjennom adventen..*ler* Jaja, det blir vel litt slik for de fleste av oss..
Noe av skylden må jeg vel henge på knaggen sykdom, hva passer vel nemlig bedre enn skikkelig bronkitt og forkjøelse nå før jul, og med mine astmalunger så blir det stålkur med kortison og ventolin. Også krysser man fingre og tær på at det ikke blir lungebetennelse ut av det. Har hatt en uke i sengen nå med hoste, hoste og hoste, men nå er hvertfall feber`n borte, så da håper jeg at det endelig er på rett vei igjen. Og i denne julestria er jo 1 uke i sengetøyet noe man absolutt har tid til...eller?? Man kan heller si det slik at den gode tiden man hadde i starten på desember, ja den forsvant som dugg for solen.. Men man får gjøre hva man orker og rekker, julen kommer uansett ;) Og når man får slike hyggelige overraskelser i posten, ja da kjenner man at både helsa og humøret kommer tilbake igjen i full fart. Kathrinehttp://kathrinehagen.blogspot.com/ har nemlig vært en liten jule engel og sendt frø til meg i verdens vakreste frøesker. BARE SE.... Og ikke nok med det, men jammen har hun sendt meg både plommegele og rognebærgele...snakk om å være snill! Jeg er helt overveldet! Tusen millioner takk Kathrine :)

Ellers er det jo lucia idag, og her i heimen har vi alltid feiret det. Hjemmebakte lussekatter og varm sjokolade (med skikkelig sjokolade i). Så store og små har feiret dagen her, håper alle dere andre også har feiret den på deres måte :)

11 kommentarer:

Laila sa...

Så kjedelig at du er syk da, du har vært savnet.
Så herlig med gaver, de frøpakkene var virkelig fine.
Nå må du ha god bedring, og så ligger det noe til deg i mitt forrige innlegg.
Klem Laila

Anne-Berit sa...

Neimen stakkars deg som er syk,det var ikke noe særlig,det kan jeg godt forstå,håper du blir helt frisk SNART!!!
Sant du sier,de frøeskene var bare helt nydelige,så utrolig snilt av K.og sende de til deg,og så to glass med gele i tillegg,fantastisk,hurra for henne.
Lussekattene dine så yammi ut,kan tenke det smakte.Ha en fin tredje adventssøndag,og riktig god bedring.Klem fra meg!

Ellen Walnum sa...

Det var godt å ha deg tilbake igjen, og godt at du er bedre. De frøeskene var aldeles nydelige! Skjønner godt at de var en oppmuntring å få:-)

Merethe sa...

Stemmer i...savner deg på bloggen....men forstår at både sykdom og julestria tar tid :) klem til deg.

Kathrine sa...

Så godt de kom fram da:-))
Fikk jo litt dilla etter at jeg fikk de flotte frøpakkene av deg:) Så jeg satte i gang og brettet jeg og. Og bare for å ha sagt det: Vel fortjent pakke til deg!!!! Du sendte DEN flotte pakken til meg:D

Så du har vært syk? Godt du har kommet deg, Elisabeth!

STOR søndagsklem til deg!

Cecilie sa...

Godt at du er på bedringens vei. Håper jula bli fin uansett hva du har fått gjort og ikke gjort.
Hilsen en som alltid blir syk i desember.

Min Verden sa...

Du verden så flott - hun er jammen ikke verst :) De frøposene fra deg var jo også helt herlige og langt over gjennomsnittet :) Jeg ser jo hva Katrine skriver også - hehe! Jeg gleder meg til pelargoniasalget til våren. Det blir vel noe av? Mine, som jeg har inne i stue, kjøkken osv. i mangel på noe bedre sted se skranter og blir lange og rare. Tror du jeg bør klippe dem ned? Kos deg videre i førjulstria. Hanne

Min Verden sa...

... 0g pausen fortsetter ser jeg. Ville bare si god jul Elisabeth. Takk for det gamle. Vi ses våren 2009 - haha! Hanne

Demeter sa...

Bare lurte på noe. Har du boka "Pelargoner- kulturarv i kruka?" av Karin Martinson?

Stine sa...

Den kakaoen hørtes god ut. ;)

Godt å høre du er oppegående igjen. *klem*

Hilsen fra landet sa...

Regner med at du er bra igjen nå. Er innom for å ønske deg riktig riktig god jul!!! Klem