mandag 3. mars 2008

Litt om både drivhus, påskeegg og Otto..;)

Helgen har blitt brukt til ennå mer rydding i drivhuset. Etter litt tankearbeid fant jeg nemlig ut at jeg ville ha bort de høye hyllene bak i huset. Ville heller ha de kjekke hyllene fra IKEA "Omar", de er nemlig supre i drivhus.
Så da ble det mer handel av omar hyller, og mer bæring, men nå er jeg fornøyd.
Halve drivhuset tatt fra taket

Drivhuset ble sprøytet gang2 nå, viktig å huske på at når man sprøyter, må det gjøres to ganger. Ca med 1 ukes mellomrom. dette for å ta livet av de eggene som er lagt under bladene, og som ikke døde under første sprøyting.
Jeg har bært ut endel pelargoner som har stått inne også, noen nye Gunilla Hagelin Nilsson pelargoner bl.a, som jeg har byttet til meg fra Susann. Kjekt med plantevenninner.

Ellers så lages det litt påskeegg, kjekt å ha litt selv, og ikke minst kjekt å ha som en liten påskehilsen til venner og bekjente. Og Otto han er hjertelig med på både egglaging og ikke minst på ompotting og jord..han elsker faktisk å spise jord. Man kan jo lure på hva slags type han egentlig er, aller helst ville kosthold hans bestå av jord, sjokoladepudding og kyllingbein..*ler*5 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei!
Det er så morsomt å følge med på sidde plantene dine! Og også herlig å komme inn på siden din og se nedtellingen til våren ;) For meg er våren her så fort sola titter fram og snøen er vekk ;) Jeg ble passelig paff til morgen i dag når jeg tittet ut på verandaen og jammen var det ikke non få snnøfnugg som hadde lagt seg der i løpet av nattaen! Sett sånt! Men de forsvant like fort som de sukket opp når sola tittet fram! Snodige greier, først så var det 15 plussgrader i går, og sola varmet skikkelig, og så kryper det ned imot null på nattaen og det kommer snø!
Eggenen dine var også veldig fine! Jeg har liksom aldri pyntet opp noe særlig til påske jeg, men jeg husker godt vi lagde mye egg som barn. Kanskje jeg skulle ta i bruk denne tradisjonen igjen, og ha et lite verksted ;) Det er jo veldig koselig!
Ønsker deg iallefall en kjempefin uke! Drivhuset ditt har virkelig blitt fint!
Klem fra Beth

Anonym sa...

Hei Elisabeth

Så flott du har det i drivhuset!
Ser du er godt igang med en ny sesong ;-) Har såvidt begynt selv.

Hilsen Edgar

Monica Therese sa...

så vakre egg du har laget =)
også har du jo et drivhus enhver kan misunne deg ;) Ha en strålende aften =)

Demeter sa...

Så fint du har fått det i drivhuset! Tror jammen jeg skal se om ikke jeg skal heme med såne Omar-hyller. Hvertfall på den ene siden i drivhuset. Nå har jo jeg "ørlitegrann" mindre drivhus enn deg da, hihi.
Otto er jammen en artig kar! :D Det er bare sunt med et variert kosthold, med jord ;)

Mita`s hjørne sa...

Disse hyllene så jo kjekke ut, har bare trehyller enda jeg da, men jammen skal jeg en tur innom IKEA - takk for tipset foresten...
Ha ikke ordna drivhuset enda jeg... tenkte å vente til i slutten av mars - så her er de plantene som overvintret inne satt lyst og kjølig så lenge...
Så koselig at Otto er med på det som skjer da...

Ha en koselig dag og uke...