lørdag 22. mars 2008

Det går mot vår uansett ...


Det våres, ja til tross for at snedronningen ennå ikke vil slipe helt, og nordavinden uler rundt veggene så er det umiskjennlig vår. I drivhuset var det 33 deilige varme grader idag, solen stekte ned på glasset og heldigvis for plantene så har man ennå et beskyttende lag med bobleplast så ikke det blir sviskader. Radioen blir satt på og undertegnede kan tusle rundt, ta bilde av mine elskede pelargoner og nyte varmen og dagen.
Deerwood lavender lad har allerede kommet med sine første vårblomster, og sammen med den nydelige pelargonduften blir den et skue for både nese og øye.


Min nyinnkjøpte Deacon birthday står med en knopp som bare venter på å kunne vise seg frem i all sin glans. Som den nydeligste ballkjole med mange lag tyll.


P.Vitifolium har blitt en hangeplante. lang og ranglete, men allikevel vakker med sine blomster.


Golden butterfly, nok en ny beboer hos meg står vakker i blomst med nydelige sommerfuglblader.


Og ikke minst, min gamle trofaste P.Odoratissimum står også med sine små vevre hvite blomster. Man kan lure om det er duften eller blomstene som er best.


Noen er vakre bare i bladene, de er som et lite kunstverk i seg selv.


Kumuzura, med alle sine farger


Og Robert Fish, en vakker herre det også.


Også har vi den gamle erverdige Distinction med sin kraftige runde sone på bladene.

De er så vakre alle sammen, og for en pelargongal person som meg, ja så betyr hver og en av de stor glede.

9 kommentarer:

Linda sa...

Hei!Takk for titt inn hos meg.
Åååå,så mange fine blomster i ditt drivhus.Jeg har den gamle sorten med små hvite blomster.Vant den på hagelagsmøte for noen år siden.
God påskeaften!Hilsen Linda:))

borghild sa...

Åh, det høres ut som om alt ligger til rette for en utrolig fin stund inne i drivhuset, kan tenke du koser deg!!
Det var også noen kjempefine nett du hadde laget nedenfor, utrolig smarte!!:-) Ha en fortsatt fin helg blant blomstene! B:-)

Elins Cards and other handscrafts sa...

Så koselig å se at blomstene vokser og gror :o)
Og de herlige nettene du har kjøpt deg.
Jeg har nok de værste grønne fingre i hele min familie, så her er det bare sukkerblomster som holder seg *ler*

Monica Therese sa...

åh så deilig med en drivhus dag ;) jeg gleder meg til jeg en vakker dag får drivhus i min hage..(om noen år sikkert ;) )

Anita sa...

Nydelig! Gleder meg bare såå masse til det blir ordentlig vår!! Steller godt med de få pellisene som har overlevd og jakter på fristende eksemplarer i blomsterbutikkene! Åhh! Som jeg gleder meg! Nå koser vi oss med litt vin og husets fred etter en travel dag med mye trafikk;o) Klem Anita!

Min Verden sa...

Jeg synes nesten jeg kjenner lukten av alle pelargoniene. Jeg er amatør på disse blomstene, men svigermor er ganske god og mamma kjøper nye hvert år. Selv har jeg en Mårbacka som jeg verner om og som jeg håper skal bli fin. Jeg stjal en avlegger av venninnen min i fjor. Ellers har jeg et-par-tre stykker i kjelleren. Håper de greier å bli vekt til livet i vår. Takk for titten. Jeg legger deg på listen min - så jeg ikke glemmer hvor du er. Hanne

Hilsen fra landet sa...

Tenker akkurat likt om deg! Setter så pris på pelargonene mine.

Nå har noen begynt å få rødlige blad-sjatteringer som følge av sollyset, det er så pent!

My little footprints sa...

*Hei!
Nå satt Roy ved siden av meg når jeg kom inn på siden din, og når han så telleren din til om hvor lenge det er til sommeren, sa han bare; 89 dager til? Nei, det er for lenge til ;) Det er visst fler enn jeg som lengter ;)
Jeg er så imponert over alle disse navnene på plantene du kan! Nå har jeg sagt det massevis av ganger tror jeg.. hihi.. Og så mange fine planter du viser her i dag ;) Nå lengter vi til varmere tider ja, gleder meg sånn til å fortsette ute. Vi forsøkte å brenne ned den ene hekken vår her om dagen når snøen enda ikke var kommet, men det gikk dårlig. Vi må nok til for å skjære den ned først! Vi tenkte å gjøre det lettvindt vi vettu.. hihi ;)
Ønsker deg en fortsatt god påske, håper at påsken har vært nydelig hittil! Jeg har iallefall kost meg masse ;)
Klemmer fra Beth

Zizzi Molde sa...

åhhh, som jeg misunner deg ditt drivhus :-) Det blir spennende å se hva du tryller frem utover våren, forventningen er iallefall stor.
Håper dere har hatt en fin påske :-)