onsdag 12. mars 2008

Dagene fyker...

Tusen tusen takk for alle de koselige kommentarene om mine potter og egg, jeg setter stor pris på alle sammen *klemmer til dere alle*

Dagene fyker avgårde, men jeg tar meg tid til stjålende stunder i hobbyrommet ennå. Der oppdager jeg ikke minst hvor mye fint det er å høre på radio på kvelden (P1). Absolutt noe og anbefale til alle faktisk, hør mer på radio!

Så at endel av dere ville ha litt råd og fremgansmåter ang decopage.
Det er egentlig latterlig enkelt.
Man bruker som sagt servietter, husk at det bare er det ytterste laget som skal brukes, de to andre lagene taes bort.
Ta på decopagelim på gjenstanden, fest motivet over. Og pensle så forsiktig fra midten og utover med en myk pensel med decopagelim på. Hvis penselen er for hard går det lett hull på motivet. Man bør ha 2-3 lag decopagelim over motivet (tørkes mellom hver gang) Evt lakk hvis det er saker som kan få vann på seg.
Voila, så er man fiks ferdig!


De siste prosjektene i hobbyrommet er disse,

påskekyllinger med blomsterdecopage. Det må man jo ha når man er blomster-elsker..*ler* Og rosa kyllinger, ja hvorfor ikke ;)Dessuten har de englevinger, skikkelig romantikk...


Ellers har jeg laget et handlenett, (i disse miljøtider) kjøpt et ferdig tøynett og satt decopage på det også.

Dette er med pelliser, men neste prosjekt blir rosenett. Kjekt å ha når våren og sommeren kommer.
I planterommet så spirer det og gror, og så smått har jeg begynt med å ta stiklinger av mine pelliser også. Man kjenner at våren er like om hjørne ja *lykkelig*

9 kommentarer:

Demeter sa...

Gurimalla, så mye lekkert, Elisabeth! Og det handlenettet med pelliser var virkelig genialt! :D

Og huset dit tbli riktig så påskefint skjønner jeg, med alle de flotte kyllingene og eggene! Det blir bare et par gule lys her i påska i år tror jeg, hehehe! Det er hvertfall det jeg har fått ordnet med så langt.

God Påske til deg og dine, Elisabeth!

Klem fra Kristin

Anonym sa...

Du er så utrolig kreativ! De kyllingene er noe av det nusseligste jeg har sett...

Klem fra Elin

Anita sa...

Sååå nudelige kyllinger!! De skal jeg vise til barna så kanskje det blir noe lignende påskepynt her!! *drømme* Ha en god uke videre!

borghild sa...

Så utrolig skjønne påskeeggkyllinger!! Og så med krone og englevinger, kjempesøte!!:-)

Hilsen fra landet sa...

Nå har jeg kjøpt inn servietter og skal prøve!!! Men så var det det limet da... må kikke etter det. Blir spennende å prøve!

Elins Cards and other handscrafts sa...

Noe så nydelig. De eggene og blomsterpottene... Har aldri sett maken.. Likte godt de som var sort/hvit.
Du er kjempe flink til dette, og så koselig du pynter til påske *klem*

chevostar sa...

For noen utrolig søte kyllinger du har laget... kunne tenkt meg ett par av de ja... de var bare kjempe skjønne! Og ja det er absolutt lov med rosa kyllinger!
Det har jeg tekt å få tak i og!

Ha en flott fredag!

Anne-Berit sa...

Nemmen så nydelige kyllinger du har laget,skikkelig søte var de,og selvfølgelig kan de være rosa,herlig!Så flink du er.Nettet og eggene på innlegget under var også kjempefine.Enig med deg at man hører altfor lite på radio,mye bra der.Ha ei super helg,og god Påske til deg og dine:o)

S sa...

Men du, sitter decoupagemotivet godt på tøystykket også? I så fall er det jo genialt! Har aldri forsøkt det, men gjett om jeg skal! Ingen andre triks for å få det til å sitte lengst og penest mulig? :)

Sylvia