torsdag 2. april 2009

VÅR!!!!

Det er nesten som våren bare eksploderer i lysthuset. Det vokser så det nesten knaker i plantene, og fler og fler kommer med blomsterknopper og blomster. Man kjenner bare hvordan dette overskuddet smitter over på en sjel som ikke har stilk eller blader, men kropp og sjel, herlig!

Pelargoner 09 003

Pelargoner 09 004

Jeg synes nok at våren har drøyd lenge nok med å komme nå, så hver varmegrad og solstråle er velkommen, ja mer enn velkommen. I disse soldagene, som har vært her på østlandet i det siste, har jeg brukt mye av tiden til ompotting. Det er jo nemlig noe jobb når en har 400 pelargoner, og håper på å ompotte kanskje 200 av de. Da er bare å brette opp ermene, og la det stå stå!

4 nye plantebabyer har kommer hele den lange veien fra Sverige idag også. Det er Natalie, Godshill, Charmay curls og Gunilla…åeee livet er herlig!

14 kommentarer:

Kathrine sa...

Yeeaa! Så herlig!! Kos dæ:)

:))

Synnøve sa...

Hei, Elisabeth!

Det drivhuset ditt er imponerende! Jeg blir virkelig inspirert til å få sådd litt jeg også. Loppebrettene dine blir jo kjempelekre, jeg gleder meg til en tur eller to på loppemarked snart. Kaffekanna var virkelig nydelig.
Ønsker deg og dine en riktig god påske!

Linnemi sa...

Dersom bildene er fra nåtid, sier jeg bare: tjusa deg! :)

Elisabeth sa...

Bilde er tatt i dag ja ;)

Spessartin sa...

Jag har en enda som blommar hittills, men jag ser att fler är på gång, jag skall fota och försöka lägga upp så snart jag kan!

merethe sa...

JA våren er her og det er nyyydelig. :)

Monica Therese sa...

Nydelig,nydelig!! Gleder meg til sommerbildene dine kommer jeg =)

Tove sa...

Skjønner godt at du er glad, når jeg ser disse fine bildene dine! Så mange fine planter, heldig er du;) God påske, hilsen Tove!

Ellea sa...

Å så herlig syn! Her går jeg i sirkel rundt Anne Hoystead og venter med lengsel og smerte på den første pellisblomsten:-)

Wenche sa...

Åh så herlige bilder. Og så langt plantene dine har kommet. Det er noen av mine som blomstrer også, av de største plantene fra i fjor. Men de har det litt stusselig foreløpig, må stå i kjelleren siden jeg ikke har plass til dem i drivhuset. Det er fullt av prikleplanter...

Mete sa...

Åååååååååååååååååååååååå! DET var et vakkert syn! skjønner godt at dette er et deilig sted å søke "tilflukt!"

Kos deg videre!

Hanne sa...

Jeg blir så glad av å se på bildene. Så vakkert!
God påske.

Landliv sa...

Mye arbeid for deg, men for en glede!! Blir helt våryr bare av å se bildene jo!!

Hva skal man med lykkepiller når man har pelargonier?!?

Anita sa...

Det er bare helt rått! Såååå mange fine du har, tror jeg må surfe litt og bestille noen stiklinger ett sted! Gjorde det for ett par år siden, men de klarte ikke overvintringen i fjor! Falt helt for elle roseknoppene jeg! Du selger ikke du, eller??? Nå skal jeg snart på jobb, med hekletøy i veska:0) KOs deg Elisabeth! Klemmer fra Anita!