lørdag 4. april 2009

Overraskelses gave, eggpynting og blomsterbukett.

Påsken, tiden for velfylte påskeegg, god påskekrim, kryssord og aller helst et solfylt sted med faktor 20 på kroppen..Jo, jeg kjenner at jeg er veldig klar for påsken nå. Det meste er klart, ja bortsett fra en litt manglende sol, og dermed heller ingen grunn for å ikle seg noe faktor. Men jeg koser meg med masse av besøk i lysthuset, stulling med planter og ikke minst dekorering av påskeegg i heimen. Påskepynten er nå kommet opp fra hobbyhule og kjeller, og pryder snart hver kringel og krok i denne heimen. HERLIG!!Påsken 09 002

Påsken 09 014

Påsken 09 008

(disse, på bilde over, kalles bare Mãrtha og Ari egg)

Påsken 09 009

Jeg elsker å pynte, jeg elsker tradisjoner og ikke minst gir det en så god følelse å ta frem påskepynt som vi og barna har laget igjennom flere år. I alle år har vi nemlig malt hønseegg, helt siden de var født har vi gjort dette. Noe som har resultert i 120 malte hønseegg som hvert eneste år blir hengt opp på forskjelige trollhasselkvister til påskepryd. Jeg kjenner meg så rik når jeg kan henge opp alle disse gode minnene, husker hvordan små lubene barnehender plundret med et altfor skjørt egg, og ikke minst med maling fra nesespiss til genser og bukse. Og var man heldig kom  noe maling også på egget *ler* Nå blir det ikke mye eggmaling med de lengre, det er vel alderen som har gjort sitt til det. Man er ikke så intressert i slikt når man har blitt 16 og 13 år, men jeg tror de også synes det er gøy å se igjen sine barndomskunstverk. 

Påsken 09 022Påsken 09 021

Påsken 09 020 Påsken 09 019

Påsken 09 018 Påsken 09 017

Påsken 09 016 Påsken 09 007

Påsken 09 006 Påsken 09 005

Påsken 09 004 Påsken 09 003

Et “lite” utvalg *Ler*

Men der aller gledeligste idag må være pakke i postkassen. Der kommer jeg intetanene og skal hente posten, og hva finner jeg?? JO, en spennende pakke. Det ble racerfart inn, av med papiret, og inni fant jeg verdens vakreste mobilveske fra Elin Merethe.Bloggbilder 001 Bloggbilder 003 Spør om jeg ble overlykkelig!!!?? Tusen tusen takk, Merethe, jeg er så rørt over å få en så vakker gave, også akkurat den jeg hadde tittet på, og ønsket meg. Du er rene tankeleseren. Herved kommer en stor god virituellklem, du er en knupp!

Man blir så glad for å kjenne så mange herlige mennesker, så denne pelargonbuketten er til alle dere som gjør min hverdag lysere og gladere, tusen takk alle sammen. PS:Buketten er plukket i lysthuset idag, som man skjønner er det fullt flor i glasshuset ;)Påsken 09 010

9 kommentarer:

Monica Therese sa...

Herlig gave du hadde fått =) Og eggene er jo ikke bare nydelige,de er nostalgiske også,kan tenke meg at det er herlig å ta dem frem år etter år =)

in my garden sa...

utrolig mange flotte egg du har,jeg er helt imponert.Syntes Marta og Ari hvar kjempe tøffe.Selv om barne dine er blitt store nå er jeg helt sikker på at de setter pris på tradisjonene dine.
God påske

Røsslyng sa...

Oj,oj,oj, du har virkelig slått deg løs med påskepyntingen. Skikkelig koselig med alle eggene (og minnene) på vrihasselen!
Påsken er jo virkelig en høytid som må markeres, det er jo skillet mellom vinter og vår...
Håper du får en riktig fiiin påske!
Klemmm fra Trude

Forresten utrolig frodig og flott i drivhuset ditt!

Spessartin sa...

Så otroligt många vackra ägg! Jag blev väldigt inspirerad att påskpynta jag med nu! Jag älskar påsken, främst för att den är ett sånt tydligt tecken på att det är vår!

Ellea sa...

Ja her bugner det over av vakkerheter!!

Anita sa...

Kjempe lurt!! Sender deg jeg, men kanskje lurt å vente til påsken er over???? I tilfelle det blir liggende på posten, har noen andre proselensblomster også!! Nå ble jeg veldig glad! You made my day:0))) Skjønne ting du har laget! Nå er jeg nyss kommet fra jobb og har fått rødvin i glasset:0))))) KOs deg du også!!

Kathrine sa...

Skal si du suller og steller til:) Er litt missunnelig, for her minker aktiviteten med ungene som vokser til. Går bare og venter på hytteavreise på tirsdag! En gang i året med snøscooter:))
Imponerende samling egg du har! Sparer du på alle? Det må du iallefall gjøre. De er kjempeflotte! Krakkelerte egg har jeg en del av også, og alle kokt i løk da ,)

Ha en flott påske!


:))

Marie sa...

+
Her var det høg påskefaktor :)
Kjempekoseleg innlegg :)

i et lite rødt hus sa...

Så mange fine egg du har laget, og jeg synes märtha og ari eggene var utrolig morsomme. Jeg husker fra da jeg var liten og mamma hengte opp små egg på kvister hver påske. Jeg skal prøve å finne noe lignende selv:)