onsdag 22. april 2009

O`store lykke!

Det er vel få ting som gjør meg så glad som overraskelser i postkassen. Og jammen dukket det opp enda en overraskelse i kassen min idag. Det ble  som vanlig springmarsj inn, og av med papir for å finne ut hva dette var for noe spennende. Og inni pakken finner jeg masse flotte småplanter og et vakkert kort fra snille, snille Elsa. Tusen tusen takk! Jeg er både rørt og glad over pakken din :)

I pakken fantes det både Helitrope, Salvie, pelargonium og masse masse mer spennende.Pelargoner 09 001 Pelargoner 09 033 Et lite eldorado for en plantegal som meg. Nå er alt sammen havnet i drivhuset, sammen med resten av plantebarnehagen, og jeg kan bare nyte synet hver eneste dag over planter som vokser og gror. Herlig!Pelargoner 09 002

Dessuten dufter det så nydelig i drivhuset om dagen. Mitt gamle sitrustre står fullt av blomster og blomsterknopper, og dufter er bare så deilig at den må oppleves.Pelargoner 09 004 

Så der stuller jeg og steller sammen med vinterhumlen min, ja det er en levende humle som har bodd der i hele vinter. Den kommer gjerne krabbende opp fra en eller annen potte, når jeg kommer. Tar seg en liten pollenrunde på blomstene, og krabber ned for å sove litt til igjen. Det er nesten blitt som en liten kompis ;)

Midt oppe i alt dette har jeg rukket og overvære et utrolig flott foredrag fra Gunnar Sønsteby også. Han var invitert til Asker og Bærum historielag, og der måtte jeg bare møte opp for å få dette med meg. Han er en mann jeg har en dyp beundring for, og det han gjorde for vårt land under krigen kan man ikke annet enn å ta av seg hatten for.

Ikke minst står det respekt av alt det arbeide han har lagt ned etter krigen, med foredrag og informasjonsarbeid. Det var derfor utrolig stort å kunne overvære et foredrag fra nettopp han.

7 kommentarer:

Min Verden Hanne sa...

Gratulerer med så flotte overraskelser i posten :) Kos deg videre. H.

Monica sa...

Så hyggelig med en slik overraskelse i posten:)

Lurer på noe jeg...selger du Pelargoniumstiklinger? Hvor mye tar du for dem i tilfelle? Har flere jeg ønsker meg, men finner dem ikke her i området...

Elsa sa...

Kjekt at plantene er kommet vel fram:-)
Håper de vil glede deg med rikelig blomstring utover sommeren. Pelargoniumen finner du bilde av inne på Impecta sine sider. Det var der jeg kjøpte frø fra.

Kathrine sa...

Det er så morro med pakker i posten ja:) Koselig!
Og så trivelig humlevenn du har. Er nok ei dronning som har overvintret til deg.

Ha en fin dag videre. Jeg er ferdig med første økt i hagen sammen med katten. Brr..Måtte på med tykke hansker i dag ja. Men koselig likevel.

:))

Ellea sa...

Jeg skjønner godt at du jubler o lykke! når du får en sånn pakke i posten:-))

Landliv sa...

Så herlige og avslappende du har det i drivhuset, selv om det er MYE arbeid så er det nok en slags sjelelig rekreasjon høres det ut som. Og de andre i familien din får glede av alt du får til også :-)

Marie sa...

Kjekt med overraskingar i posten ja!
Det har eg også fått :) Har det med i det nyaste innlegget mitt.

Ha ei fin veke :)