onsdag 27. mai 2009

Stiklinger…stiklinger..stiklinger.

Undertegnede merker at hun har en viss bekymring over alle stiklingene som står både hist og her. Jeg håper hvertfall at alle forsvinner på Botanisk have, eller før;) De krever jo stadig pass de små grønne babyene, og det tørker fort i små potter.

I beddet jeg laget ifjor spirer det så man nesten kan høre det knaker. Alle mine frøplanter er nå på plass der, og når det attpåtil har frødd seg mengder av planter fra i fjor også, da blir det kun ståplass igjen der. Det er hauger med papaver, nemophilla, mimulus som har frødd seg selv, og innimellom der alle årets planter. Vel, sommeren motto får bli at det kun kan vokses i høyden, ikke i bredden ;)

Pelargoner 09 001Pelargoner 09 002   Pelargoner 09 003-1 Pelargoner 09 007-1Pelargoner 09 004-1 Pelargoner 09 005-1 Pelargoner 09 006-1

Årets store planteprosjekt var å så kantplanter til dette beddet, og 145 blåkorg er satt ned, og jeg gleder meg til at det skal se ut som en liten blå elv som bølger seg nedover. Det var ihvertfall planen *ler*

8 kommentarer:

Røsslyng sa...

Oj, det er jammen ikke få stiklinger du har. Imponerende!

Bedet har blitt frodig og flott, håper blomstringen der blir som forventet.
:)

Blomstermamma sa...

WooooW! Jeg er imponert! Så frodig og flott det er hos deg! Og 145 blåkorg.....jeg er målløs! For en innsats! :D

Anne-Berit sa...

Herlighet for en flott hage du har.Du er en flink gartner må jeg si.En hage til å være stolt av det der,og finere blir den etterhvert som alt vokser til og blomstrer.

Elsa sa...

Jeg gir meg ende over - 145 blåkorg:-o

Bedet ditt kommer til å bli kjempeflott når alt begynner å blomstre.

Anita sa...

Åhhh! Sååå fint det blir! Sitter her med grillen klar jeg, du skulle jo komme hit på luking;0) Nå har vi snart Sandvika og Slependen planer Line og jeg, så bare si ifra hvis du vill ha besøk på en kopp te!! Plantet ut alle mine såinger på tirsdag jeg, og de kommer seg så fint i bedet! Krysser fingrene for at ikke alt blir snegle mat:}

Ellea sa...

Å så frodig bed du har!! Jeg håper at mitt bed også skal bli slik nå det vokser opp.

Jeg krysser alt jeg har for at du blir kvitt stiklingene dine og at ikke noen kommer med alle sine kommersielle slik som sist.

frøstjerne sa...

Imponerende mengde såplanter! Blir spennende å se bilder utpå sommeren. Du minnet meg på at det er lenge siden jeg har hatt oxalis, tror jeg må gjøre noe med det.
Takk for besøket, forresten!

Min Verden Hanne sa...

Jeg bøyer meg i støvet! Jeg mener det. Dette er noe av det flotteste jeg har sett og gleder meg til å se den blå elven. Jeg har sådd Hauchera til kantplanter, men jeg innbiller meg at det ikke blir på langt nær så imponerende som bedene dine! H.