onsdag 20. mai 2009

Maraton…

Nei, undertegnede har ikke startet å løpe maraton, men livet føles som er evig maraton om dagen. Jeg synes stadig jeg henger på etterskudd både med utplanting, luking, stiklinger og ikke minst husarbeid. Ja, der er det vel nesten litt drøyt å kalle det etterskudd, det er mer riktig å si at det er ganske så fraværende. Det er ikke flere timer i døgnet, uansett hvor mye jeg prøver å få 30 timers dag, men men man får puste helt ned i magen, slippe stresshormonene ut, og tenke at det man ikke rekker idag, det tar man imorgen..hmm;)

Men jeg har hvertfall startet utplantingen av frøplanter, og noen få pelargoner har blitt bært ut. Heldigvis er det ikke så mange som skal ut, de fleste skal få bo i lysthuset (heldigvis)

Overalt blomstrer det, og jeg prøver hver dag å huske på at dette MÅ nytes. Det er jo nettopp dette vi jobber imot hele vinteren og våren, blomstringen og gleden som det gir i disse dager. Noen bilder har jeg også fått tatt, og her er de :)

Farmors rosa, den er jo bare yndig..

Pelargoner 09 012

Honeywood Suzanna

 Pelargoner 09 014

Pink Dolly Vardon

Pelargoner 09 015

Gemeni

Pelargoner 09 017

Colibri

Pelargoner 09 019

Tagetes

Pelargoner 09 020

Anemoner, fått fra Merethe ifjor ;)

Pelargoner 09 021

Så håper jeg dere alle får noen fine fridager, enten i hus, hytte eller i haven

11 kommentarer:

Ninni sa...

Å ja, du har så rett i det Elisabeth. Vi må ikke bare haste fra gjøremål til gjøremål, men ta oss til til å nyte havene våre også. Sommeren er lang, og det er et hav av tid å gjøre alt vi har planlagt. Og rekker vi det ikke i år, går ikke verden under av den grunn :)

Jeg har også godt i gang me då plante ut frøplantene, og 2 kasser står ute til herding og 1 ny kommer ut i dag. Da er det ikke mye igjen heldigvis! Det er godt å få tømt planterom og vindusposter nå.

Flotte blomster på bildene dine!

Edgar sa...

Våren er hektisk, men fin om det ikke blir for mye stress.
Nyt helgen! Flotte bilder du har tatt

Wenche sa...

Nydelig!
Det er så mye jeg skulle ha gjort, men arbeidslysten har dessverre vært temmelig fraværende i det siste. Forhåpentligvis får jeg gjort en del i helgen.

Ønsker deg en riktig god helg :-)

Ellea sa...

Husarbeid? Hva er husarbeid??? Å ja nå demrer det....det var noe jeg hadde tid til å gjøre i vinter det........

Elsa sa...

Hehe,husarbeide? Her er hybelkaniner og lodotter fredet og lever "herrens glade dager" denne tida på året:-))
Takk og lov for Swiffer, den tar det grøvste av støvet....

Ha en flott og blomstrende helg!

Røsslyng sa...

Gled deg heller over det du faktisk får gjort!
Tiden strekker desverre ikke til alt man burde, skulle og ville ha gjort, men man får heller prioritere litt etter hjertet så hverdagene blir "levelige" ;)

Det ligger noe til deg inne på 'Hverdagssnubleriene' mine :)

Ha en fortsatt super helg!

Synnøve sa...

Hei, Elisabeth!
Så nydelige blomster! Utrolig at du får gjort så mye som du gjør! Jeg fikk pirka litt i hagen før regnet kom i dag men jeg henger virkelig etter. Jeg har da i hvert fall rydda opp i gamle bilder og satt en del fra 80-tallet i album. Ganske fornøyd med det, så nå er det "bare" resten av arbeidsrommet igjen.

Hanne sa...

Nydelige blomsterbilder. Håper du får slappet godt av i helgen.

Monicas Hage sa...

Ikke stress, nyt! Farmors rosa er aldeles bedårende;D

Min Verden Hanne sa...

Jeg har ingen problemer med å skjønne at du skjønner hvordan det er å gå bananas med planter ;) Frøene jeg fikk av deg spirer - i massevis (tror jeg har sådd litt tett). Liven sine stokkrosefrø kom ikke - var det det samme med dine? Så nå at rosene her har roserust. Kan hende at de frøene ikke var gode. Må sprøyte i år, ingen annen mulighet. Kanskje forsøke igjen til høsten. Ha en fin uke. Det er vakkert i Pelargoniumoasen nå :) Hanne

Anita sa...

Sååå masse fint du har! Mine har kommet ut idag og alle sådde blomster har kommet i bed! Tenker det blir fint, når de kommer seg ltt. Krysser alt som krysses kan på at det ikke blir snegle mat :0} Nå er det vårmønstring på turn, kos deg fortsatt! Klem