lørdag 30. mai 2009

Fuksia, en ny dille…?

Nei, jeg kjemper imot, men de er så vakre…! Og etter et besøk i Ragnhilds hage, ja da blir man hvertfall fuksiasyk. Hun hadde så mange nydelige planter, og siden hun også driver litt utsalg, ja da ble det handel også. Mange nye fuksia ble meg hjem, dessuten jammen en ny pelargon også. `Melovsilver`. Te ble også servert , så jeg oppfordrer alle som bor i Oslo område  ta seg en tur til Ragnhild, der er det masse fint å se, kjøpe og ikke minst alltid en hyggelig prat :)

Ragnhilds fuksia, et lite utvalg..

Fuksia i Ragnhilds hage 015 Fuksia i Ragnhilds hage 008 Fuksia i Ragnhilds hage 010 Fuksia i Ragnhilds hage 011 Fuksia i Ragnhilds hage 012 Fuksia i Ragnhilds hage 013 Fuksia i Ragnhilds hage 014

I hagen er jeg endelig ferdig med absolutt alt som skal i jorden, og jammen er det godt! Og dessuten har jeg fått planter i alle mulig stor potter, så nå er det fuksia, bambus og mye annet rart planter i hagens store urner. NÅ skal jeg nyte tiden, for nå er det bare vanningen som må passes på, jeg tror nemlig ikke det er plass til ugress i beddene mine iår *ler*

I lysthuset har pasjonsblomsten min startet på årets vekst, og ikke minst blomstring. Jeg er så fasinert av de utrolig vakre og detaljrike blomsten som denne planten har. Det er intet annet enn et lite kunstverk.

Pelargoner 09 008-1Pelargoner 09 009-2

Denne fuksiaen kjøpte jeg på Hagemo i våres, `Orange blossum`, den er jo bare vakker!!!

Pelargoner 09 001-1Pelargoner 09 005-2

 

6 kommentarer:

Tonerose sa...

ojojoj, DET var mange lekre fuksia ja!! :o) Hvilke kjøpte du? Det er utrolig lett å la seg friste, jeg har ikke "dilla" på de, enda.. Men jammen er de skjønne! Kjøpte et par varianter på hagemessa, og det var stor stas da de kom i blomst! :o)

Steike, jeg trodde pasjonsblomst var veldig vanskelig å få til?? Men din blomstrer jo allerede! Utrolig fascinerende blomster på de!! :o) Men det kan jo være at det bare er du som har veldig grønne fingre igrunnen! :o) ...det kommer klart frem i bloggen din! Må si jeg er imponert over alt du får til!! :o)

Ønsker deg en STRÅLENDE langhelg!

Landliv sa...

Jeg har aldri vært spesielt fascinert av fuchsia... de er litt for "jålete" for meg.

Men nå sier noen at det kun er damer over 70 år som liker fuchsia - at de rett og slett er av moten. Og at pelargoner (som jeg elsker) er blitt mote...

Og jeg skal da ikke bare like moteblomster!!! Så nå har jeg bestemt meg for å like fuchsia og skaffet meg en, så gjennomsnittsalderen skal gå ned :-D

Ellea sa...

Yesss!!!! Endelig begynner du å bli omvendt:-))))

Vivi sa...

Skjønner deg veldig godt. Fuchsia er en helt herlig plante som overrasker hver gang med sine flotte blomster. Jeg hadde mange fine i fjor, men mange døde i løpet av vinteren. Jeg bestilte meg nye og prøver igjen.
Kos deg masse i pinshelga og jeg håper du har det varmt og godt.

Min Verden Hanne sa...

Har du tid og plass til en ny dille? hihi. Vel, de er så vakre - så jeg skjønner deg godt. Mange som har dilla på disse ja! Jeg sliter med å få mine diller fine - så det får holde med de jeg har. I morgen skal en hel haug med georginer i jorda. Det er en av dillene og ganske mye jobb, men moro er det lell. Kos deg i morgen også. H.

Anita sa...

Sååå mange nydelige blomster! Mine som jeg har fått av deg kommer såååå fint! Moro! Imorgen går turen innover til Sandvika og Ikea søk dekning for shoppeglade jenter med laaaang handle liste;0)