onsdag 13. juli 2011

Planteskatt fra RoseSommer

Jeg er så heldig at jeg har mange gode plantevenner, som jeg bytter litt planter med. Stort sett har det vært pelargoner og hoyaer, men på vårparten kom denne lille nydelige stiklingen sammen med en pelargonstikling fra RoseSommer. Planten er en portulakk, og den er en gammel arveplante fra hennes familie.

Nå står den på mitt kjøkken ,og blomstrer jevnt og trutt. Blomsterfargen er bare SÅ nydelig, og jeg sender noen tanker til RoseSommer hver gang jeg titter på planten.

Tusen takk igjen Smilefjes

blogg 11 004blogg 11 009

3 kommentarer:

merethe sa...

Ja er det ikke herlig med blomster Elisabeth :) jeg storkoser meg når jeg tusler rundt i hagen om dagen. Nå er det virkelig masse som blomstrer. OG det er nydelig. Hvis jeg får frø av denne "møkkete" riddersporen min kan jeg sende noen til deg hvis du vil :) God helg. Klem Merethe

Lene fra Lillehammer sa...

Slik en nyyydelig blomst du er så heldig å eie da, men nå har du jo ellers så masse flott da. Må si jeg misunner deg pellis-samlingen ihvertfall, helt imponerende.
Når det gjelder tørkestativet vi har kan du si til gemalen at den er enkel å lage, hihi. Du klarer sikkert å lage det selv også, eller du kan ihvertfall begynne å lage og virke litt frustrert så kommer nok din bedre halvdel å hjelper deg.

Vivi sa...

Denne var kjempe flott og en fantastisk flott farge! Jammen er du heldig.