torsdag 7. juli 2011

Navnehjelp..

Jeg sådde jo endel frø ifjor, samlet inn fra egene pelargoner. Og endel av disse har blitt noen spennende nye typer. Noen av disse vil bli nye navnsatt og bli nye pelargoner, men jeg trenger jo litt navnehjelp Smilefjes som blunker

Så alle som har lyst er hjertelig velkommen inn på min pelargonbabyblogg, hvor alle mine typer ligger kun med nummer ennå. Det er ikke alle som vil bli navnsatt, noen er litt for like “mamma`n”, og noen har kanskje ikke riktig vekstmåte. Men jeg vil gjerne ha navneforslag på alle sammen.

Har dere lyst, så slå dere løs. (Legg navneforslag som kommentar under hver plante) Jeg venter spent på mange gode forslagMannlig flørt

Pelargonbabyer  Rød rose

4 kommentarer:

Vivi sa...

Strever så med å legge igjen kommenarer på bloggene om dagen. Fikk ikke selv etter mange forsøk til i pelargonbabyebloggen din, så kanskje jeg lykkes her. Nr. 30 "Ballerina Queen"

Elisabeth sa...

Takk for flott forslag, Vivi.
Nå har jeg åpnet for kommentarer fra alle, ikke bare de med googlekonto, kanskje det hjelper litt.?

Marie sa...

Har sett på dine nydelege pelargonia!
Takk for kommentar på bloggen min og god helg :)

Fies notiser sa...

Pelargonia-babyer? Gjett om jeg skal titte innom, kjempemorsomt! Kanskje jeg finner navneforslag også... Tusen takk forresten for hilsen inne hos meg (for ei stund siden - tiden bare går og går fra meg, og plutselig kommer den til meg) Klem!