fredag 27. mars 2009

Hvem vil ha egg…;)

Det var denne snøen da..skulle det ikke bli vår??

Men været får vi jo ikke gjort stort med ingen klagetelefon, og ei heller et offentlig kontor med lang ventetid og sende sine beklagelser til. Selvsagt kan jeg jo klage til meterologiske, men siden jeg ofte treffer den godeste Gislefoss i butikken, ja så får jeg heller være snill og la slikt være. Ordlyden i et slikt klagebrev ville jo sikkert ikke blitt hverken høflig eller pent *ler*

Så hva gjorde så undertegnede når værgudene skulle spille en et puss, jo hun søkte tilflukt i hulen, hvor nye egg ble til. Ja, gir ikke dette været seg snart, kan jeg starte klekkeri,  hønseri eller noe annet eggende..;)

Påskeegg 09 001 Påskeegg 09 003

Påskeegg 09 004 Påskeegg 09 006

Påskeegg 09 007

Påskeegg 09 010 Påskeegg 09 011

Påskeegg 09 012

Dessuten laget jeg et par småbrett, kan brukes til enten lys eller servietter, eller kanskje til litt påskegodt (det som ikke får plass i egget *ler*

Påskeegg 09 016 Påskeegg 09 017

Påskeegg 09 018

Påskeegg 09 019

Man blir kreativ av en hobbyhule og en lydbok, akurat nå hører jeg på Carl I Hagen sin siste bok, Ærlig talt. En god bok, lest av forfatteren selv. Siden jeg er politisk engasjert så liker jeg denne type memoarer, det er alltid artig å høre om politiske konflikter gjennom de som har vært midt oppe i det. Boken som jeg hørte før denne var Prosessen av Gerd Liv Valla, også er sterk og intressant bok. anbefaler begge to, og gjerne i lydbokform, siden forfatteren leser sine bøker på begge disse to. Det blir mer levende da, føler jeg

Så mens politiske intriger og krangler utspiller seg, sitter jeg med mine egg, litt maling og en bunke servietter og storkoser meg. Ifølge min datter er jeg både blitt et serviettdyr og serviettpusher..siden jeg MÅ lete igjennom alle servietthyller jeg går forbi, og også siden jeg har byttet endel med andre. Dermed ble betegnelsen “pusher” legitimert, mener da min tenåringsdatter *ler*

Jeg har jo også erkjent idag at det er veldig mye egg som har blitt til. Selv mine barn som selvsagt er intressert i alt som kan fylles med snop, har kommet til at SÅ mange egg…ja det trenger vi da ikke..hmm

Derfor har jeg bestemt meg for å dele ut et egg til dere bloggvenner også, hvertfall trekke ut en av dere som skriver en kommentar under dette innlegget  i en spennende trekning *ler* (spennende for meg hvertfall). Det er jo påske, og hvem sier at påskeharen ikke kan komme med postbudet også ;)

Så skriv en hilsen, kanskje det blir deg som ender opp med et egg i postkassen. :)

Egget blir et av disse som ligger her…dette er nemlig resultatet etter alt dette snæværet siden januar..Sånn kan det gå!

Påskeegg 09 023

Det er forøvrig lov å ønske seg hvilket av eggene man kunne tenke seg i innlegget (hvis man har blinket seg ut et spesiellt da ;) Hvis ikke blir det opp til påskeharen og bestemme ;)

24 kommentarer:

Monica sa...

For en kreativitet! Falt for blåklokkeegget jeg, men jeg pleier aldri å vinne noe, så det regner jeg ikke med å gjøre denne gangen heller;) Uansett, eggene dine er utrolig fine:) God helg!

Monica Therese sa...

Hei hei =)
steike meg så mange egg,de er jo rett og slett nydelige alle sammen,men må si at det med grisungene og det med den blå fuglen falt mitt hjerte nærmest.Men et hvilket som helst av de eggene kan enhver blogg-leser prise seg lykkelig over å bli skjenket ;) Og påskeharen kan jo umulig bli beskyldt for å ha dårlig smak,eller hva... ;)
Ha en strålende påske,og vær så snill og fortsett å vise oss alle dine nydelige blomster og kreative innfall!

Røsslyng sa...

Du store allverden så mange egg du har "verpet i hulen"
De er utrolig flotte, så selv om jeg aldri har noen vinnerlykke så vil jeg selvsagt være med i trekningen om ett av disse vakre eggene. Jeg ble litt svak for de med rosemotiver...

Håper du får en trivelig helg og at våren er rett rundt hjørnet på dine kanter også.

Mari sa...

Jeg synes det er facinerende at du klarer å lage så mange flotte påskeegg Elisabeth :) Tror jeg har nevnt det før (eller kanskje bare i mitt hode) at det er så mye trivligere med sånne for seg gjorte påskeegg som du lager framfor de glorete en kjøper i butikken. Påskeegget jeg hadde som barn var med andunger på. Husker ikke når vi fikk dem, for vi hadde aldrig noen tradisjon med påskegodteri. Vi fikk lørdagsgodt som vanlig som jeg og bror min puttet oppi påskeegga våres.

Som agronomen jeg er, er jeg veldig glad i griser og jeg synes at de griseegga dine var utrolig søte :) Så forresten noen sminkepunger(?) på Akademika i dag med grisemotiv. De skal jeg inn å sikle på til mandagen tenker jeg.

Ha en fin helg (var det ikke meldt fint til uka da?)

Blomstermamma sa...

Jeg vil være me då konkurrere, selv om jeg aldri har vinnerlykke :)

Du er så flink altså! Jeg er så imponert over alt du rekker og alt du får lagd!

I dag sjeket jeg kaffefilterne min eigjen og p. quinquelobatum hadde spirt :D Hurra!

God helg til deg og dine!

RandiF sa...

Skulle gjerne hatt mange av de eggene dine jeg. Nydelige er de. Men kanskje jeg har dradd med meg vinnerlykken fra utlodningen på moteoppvisningen jeg var på i kveld - jeg vant et handlenett....hehehe. :-)

Iris sa...

Må bare si at du er utrolig flink til å male!

Laila sa...

Selvfølgelig vil man være med på dette, så mange fine egg, men det med villrosen nederst til venstre er da utrolig søtt..
Ha en fin helg, klem Laila

Mariann sa...

Jeg har beundret noen av disse nydelige påskeeggene før. Har faktisk lurt på om jeg skulle forsøke selv, men har vel ikke helt troen på at det kan bli på nivå med det som du lager. Liker alle med blomstermotiv, men tror jeg synes at det som ligger på venstre side over det med grisene (på det siste bildet)er aller finest. Heldig den som får ett av disse.

Størhuset sa...

Er jo så søte de eggene da, så da må jeg jo prøve å vinne et! Håper jeg har vinnerlykke da!

hajal. sa...

Veit ikkje om eg har kommenert det før, men eg har latt meg imponere mange gongar før av dei flotte egga dine - fantastisk flott!
Om eg skulle vere heldig og bli uttrekt vil eg gjerne ha eit med blått motiv, gjerne den blå fuglen som eg så vil gje vidare til mi kjære somer veldig glad i blått.
Ikkje for det - den hadde passa steikande godt i lag med eggeglassamlinga mi og .... ;)
Ha ei fin helg.

Ninni sa...

Så spennnede da! Jommen er du snill :) Vi har jo snakket mye om egg vi Elisabeth! Venninnen min har ikke tid og jeg tør ikke gå i gang med å lage selv selv om jeg har kjøpt meg en pakke servitter med decoupage i tankene. Så kanskje jeg hsr flaks og vinner et? Det er så mange fine at det er vanskelig å plukke seg ut ett. Det helt til venstre i rosa og lilla, samme serviett som du brukte til et av de nydelige fatene, det tror jeg det må bli :)

Nikoline sa...

Herre min hatt så masse flott!!!!!
Veit ikkje heilt om det er så riktig dette her,melda seg på ein konkurranse hjå nokon ein ikkje har vore flink å kommentera hjå før.. MEN FRISTELSEN VART SÅ STOOOR!
Eg er jevnleg innom hjå deg,du har ein kjempefin blogg!!!,men eg er dårleg til å kommentera.. Det skal det bli ein slutt på!
Og når du no er så snill at me kan velga oss egg også, nevner eg (veldig,veldig stille med laaav stemme)egget med to nyperoser på. Det var ikkje så lett,alle er jo fine,men det med nyperoser fall eg heilt for med det samme eg såg det i innlegget her i dag!
Ha ei fin-fin helg!
Helsing Nikoline på landet

Ellea sa...

Jeg eier ikke skam i livet jeg, og hiver meg på selv om jeg allerede er den lykkelige eier av et av eggene dine.....glis.......jeg falt selvfølgelig pladask for det med fuchisa på:-)

Landliv sa...

Prøvde meg på egg men de ble liksom ikke sånn som dine på en måte kan man si...

~carpe diem~ sa...

Dette var virkelig nydelige egg.
Fin blogg du har også.
Takk for titten og god helg.

merethe sa...

Ja du er dyktig til å lage egg,Elisabeth. Det skal være sikkert og vist. Her var det så mange nydelige atte. Jeg elsker griser og roser.. for å si det slik.
Ha en nydelig lørdag. klem

Linnemi sa...

Jeg trodde først du hadde malt dem selv, og lurte på hvilken kunstner som var gått tapt her. ;)
Hvordan gjør du det? Dette kunne jeg tenkt meg å prøve selv. :)

Mete sa...

Å hellemedussen! For en produksjon og for en fantasi!
De er jo bare totalt rålekre!
Selger du, så skriv gjerne en hilsen i ropeboksen min!

Elsa sa...

Jeg har lenge beundret eggene dine, særlig de med blomstermotiv på.
Selv om jeg er blottet for vinnerlykke kan jeg jo hive meg på i håpet om at jeg er heldig denne gang:-)

Ha en flott helg Lizzie:-)

Min Verden Hanne sa...

Så utrolig flink du har vært :) Jeg kjenner igjen noen av serviettmønsterene (som jeg samler på ;)). Nydelige små egg! Det er jammen en god ide med lydbøkene også. Jeg har lydbøker både i bilen og har digibok på øret i planterommet - det er slett ikke dumt. Hanne

Sulvis sa...

Jeg vil ha egg! Men vinner jeg så skal du slippe å sende det i posten. Da triller jeg innom :D

Wenche sa...

Jeg er imponert over kreativiteten, for ikke å snakke om produktiviteten. Eggene er jo helt nydelige, og brettene - de var kjempelekre :-)

Jeg tviler på om jeg vinner noe, vinnerlykken er vel ikke helt på topp :-( Men skulle jeg være så heldig så må det bli enten pelargonium eller fuchsia-egg på meg.

Ha en riktig god søndag :-)

line sa...

Jeg skulle gjerne hatt ett av eggene dine - de er jo like utrolige som plantene dine! Det er så koslige og kommme innom bloggene dine, og jeg kommer helt klart ofte tilbake hit...

Hvis jeg skulle være så heldig, ønsker jeg meg et med blomstermotiv på - for det er jo blomster jeg virkelig forbinner med deg.

Ha en strålende uke - våren er IKKE langt unna!