tirsdag 1. november 2011

Dørstokkmiiiiillla.

Hvor høy og bred kan en dørstokk egentlig bli? Hvertfall den berømte dørstokkmila…? Her i heimen så hender det at den dørstokken antagligvis er like høy som den kinesiske mur, ja kanskje sågar muligens like så lang.

Men hvorfor i alle verden kaller vi det dørstokkmila når man de fleste av oss har dørstokker som kanskje bare er 3-5 cm høye? Man behøver jo ikke å være spesiellt god i høydehopp for å klare å passere den..? Hvorfor i all verden skal vi da kalle det og rett og slett komme seg igang, eller mangel på det en dørstokkmil…?

Som den obesvante leser nå skjønner så har undertegnede blitt angrepet av latmarken idag, og har ikke noe bedre å ta for seg enn å drudle over dørstokker, latmarker og generell latskap. Hurra for både drudling og dørstokker, jeg lurer på om jeg rett og slett skal ta en kamp med min egen NU!Vampyrflaggermus

3 kommentarer:

RoseSommer sa...

Dørstokkmila er jammen lang noen ganger. Som idag, når jeg har planlagt å rydde det siste i hagen, og hører folk på Vestlandet har det så fint og varmt. Får vel ta på litt ullundertøy og komme meg ut i tåka her på Østlandet. Skal klare det, skal klare det.....

Linda sa...

Dørstokkmilen er ofte både lang, bratt, bred og høy! Jeg prøver å komme meg ut på tur hver dag (stort sett). Og da må jeg bare bestemme meg at alt annet er uvesentlig, dørstokkmilen skal forseres! I dag gikk jeg til butikken gjennom skogen, 45 min og 4236 skritt ;)God følelse resten av dagen!
God tur til deg ;)

Elsa sa...

Dørstokkmila kjenner jeg godt til ja. Den er ofte fryktelig vanskelig å komme over. Her bruker vi ofte uttrykket om det å være trege til å komme seg ut av huset eller dra på besøk.
Koselig med disse små betraktningene dine om forskjellige tema:)
Klem