tirsdag 11. mai 2010

Dyreliv!

Det yrer av liv i haven, både med fjær og noen som små egg ennå. Overalt rasler det i hekker, og småfuglene turner fra gren til gren. På taket står gjerne anda vår kvekkende vi ikke er rask nok ute med maten til den. Idag hadde den tatt med seg et helt herrelag, og ikke minst den mer eller mindre velkommene kompisen, hettemåka. Den henger stor sett med som 3. hjul på vogna.

 Pelargoner og div mai -10 001Pelargoner og div mai -10 008 Pelargoner og div mai -10 004   

Spurven forsyner seg så fort den får sjangs, ,men den må passe seg for andenebbet, for det kan klype skikkelig til.

Pelargoner og div mai -10 010

I dammen har det kommet froskeegg, og snart blir det vel rompetroll som svømmer rundt.

Pelargoner og div mai -10 009

Men kulda holder seg, inatt var det nede i –3, og jeg må bare innrømme at jeg er glad for at jeg ikke har satt noen sommerblomster i beddene ennå. Det er bare et par petuniaer som har havnet i spann på trappa, og de må inn i varmen hver kveld. Det er nok like greit til vi ser at nattevarmen skal komme over minustegnet :)

Pelargoner og div mai -10 012

4 kommentarer:

Else Marie sa...

Uff ja,det var -2.9 her i natt og jeg tok inn noen planter på verandaen.
Nydelig den petuniaen er....liker rosa jeg også.
Og det er deilig og høre våren i hagen bare synd varmen lar vente på seg.

line sa...

Yrende liv hos deg ja. Her har heller ingen planter fått lov til å forlate sitt trygge varme drivhus. Der inne trives de imidlertid stort, og papirka'n begynner å bli stor, det er blomste på tomatplantene og agurkplantene er snart en meter høye. Rimelig fullt med sommerblomster også som venter på sommervarme :) Ønsker deg en flott helg og 17.mai feiring.

My little footprints sa...

Hei Elisabeth!

Her i gresset ditt oser det jo vår! :) Den er fryktelig sent ute i år, men vi får kanskje heller håpe på en lang og varm sommer! Håper alt står bra til med deg! Ønsker deg en god 17 mai feiring!
Klemmer fra Beth

Hilsen fra landet sa...

Så nydelig! Riktig god nasjonaldag til deg!!