søndag 28. februar 2010

Årets egg og mye lykke!

Man skulle jo ikke tro at det faktisk snart er vår, snøen har jo lavet ned de siste dagene, og vinteren virker nesten uovervinnelig. MEN imorgen ER det 1 mars, og da MÅ våren være rundt i omegn hvertfall. Det håper hvertfall undertegnede.

Det stunder mot påske også, bare 1 mnd igjen, og dermed har man åpent eggeverkstedet igjen. Hobbyhulen har igjen åpent sine dører, lydbøker lånt inn( denne ganger Fyret av P.D James), og jeg storkoser meg. Noe av produksjonen kommer her, noen egg, et brett og noen lys. Det er balsam for en vintertrøtt sjel, og kanskje det vil våres mens jeg sitter nede i min kjeller med lim, lakk og maling.

 servietter og pelargoner 014 servietter og pelargoner 015 servietter og pelargoner 017 servietter og pelargoner 027servietter og pelargoner 022 servietter og pelargoner 023 servietter og pelargoner 024 servietter og pelargoner 025 servietter og pelargoner 026  servietter og pelargoner 031 servietter og pelargoner 032

Jeg har jo også hatt storfint besøk siden siste innlegg, besøk fra hun som har Norges største serviettsamlig, og når slike kommer med sine dubletter, ja da er det vanskelig å finne motstandskraft.. Jeg skal gjøre en lang historie kort, det ble handel. Hun hadde jo bare SÅ mange lekre servietter, undertegnede kunne nesten iført seg smekke, såpass siklefaktor var det å spore i heimen. Ennå står det 3 digre poser med servietter fra henne her som jeg ikke rakk å gå igjennom. De blir levert neste gang jeg skal til Østfold, og man kan nok si at det har blitt noen innkjøp fra de også.  Det skal ikke så mye til for å kjenne på litt lykke, noen servietter, litt sol og lukten av decopagelim :)

Herved er masse lykkevibber sendt til alle dere mine bloggvenner også. Nyt tiden, solen og ikke minst at det snart vil våres igjen.

mandag 1. februar 2010

Vår…?

1 feb..det nærmer seg våren, håper undertegnede da. Jeg kan vel kanskje ikke si at gradestokken var helt enig med meg, igjen ligger kulda  som et lokk over både hus og lysthus. Frem kom parafinovn igjen, det er nemlig ganske så håpeløst og holde varmen i lysthuset når det kryper under –20-22. Da må parafinovnen frem, den fikser “biffen”.

Jeg kan ikke huske at vi har vært nødt til å bruke den så lenge, og ofte noen gang, denne vinteren er helt klart den kaldeste i mitt minne. MEN det viktigste her er å redde pelargonene fra kulda, det ville jo vært en tragedie om de skulle fryse inne.

Jeg har nå vært ute og “fortalt” de at våren er på vei *ler*, til tross for kuldeslaget. Og da måtte jeg ta  noen bilder av de som attpåtil blomstrer . DET er livsvilje det!

Duftpelargonen `Beauty`Bloggbilder-10 004

Noen har bare vakre blader, ser ut som små gulerotvekster, men det er P.bowkerii

Bloggbilder-10 008

 

Stiklingene vokser og gror også, vel voktet av min lille lysthusengel. Kanskje den passer på så de ikke blir kalde..? ;)

  Bloggbilder-10 009

 

Bloggbilder-10 003

Og quilten , som jeg har fått av en god venninne, ja den lover at solen er på vei.

Bloggbilder-10 002

Og mitt lille stemorskilt, ja det ble innkjøpt på Maihaugen på Lillehammer. Skikkelig blikkskilt!