søndag 11. desember 2011

11 desember, havremakroner.

Jeg er veldig glad i havregryn, spiser havregrøt ofte og liker havregryn i kaker. Jeg synes det blir saftig og ikke minst får en god smak når man tilsetter havregryn.

Disse makronene er saftige og gode, absolutt verd å ha i sin kakeboks Smilefjes

Havremakroner.

200g smør
200g sukker
2 egg
ca 220- 240g hvetemel
200g havregryn
2ts bakepulver (dobler du røren skal du bare ha 3 ts bakepulver, ikke 4 )
Smør og sukker røres hvitt. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt.
Sett topper på bakepapir kledd brett.
Stekes midt i ovnen ved 200 grader til de har fått en pen, gyllen farge, ca 7-10 min.

0

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Da jeg våknet i dag tenkte jeg på deg. Lurte på hva slags kaker du hadde på bloggen din i dag, og disse skal jeg prøve.
Takk for at du deler oppskrifter med oss, Elisabeth.
Ønsker deg en flott søndag.

RoseSommer sa...

Herlighet, her er jeg, 50 år og tror faktisk ikke jeg har smakt havremakroner! Kokosmakroner har jeg bakt, men synes de blir litt søte og klissete. Kanskje på tide å prøve disse, da. Det er jo ennå noen dager igjen å gjøre det på før jul.

Ingrid Tunheim sa...

Jeg har bakt vepsebol, maryland cookies og krumkaker i tillegg til marsipan og risboller....det får holde for denne julen. Ser ut som du baker mange sorter og det gjorde jeg ofte før og det er jo litt kjekt å ha mye forskjellig også....og krydderkake, det må jeg jo også lage. Visste det nok, det blir ALLTID mer enn jeg har tenkt.

Ha en fin adventstid i alle fall og nyt julebaksten.

Wenche sa...

Hei

Jeg har bakt havremakronene i dag. De ble ikke så veldig saftige, heller litt tørre. Men de er gode på smak. Hele deigen ble ganske tørr. Er det riktig? Skjønner ikke hva jeg har gjort feil.
Det er veldig hyggelig at deler oppskrifter.
Mvh
Wenche