fredag 13. november 2009

Ny blogg, pakker og annet gøy!!

Jeg måtte jo bare lage meg en ny blogg, en blogg for min nye “dille” nemlig servietter *ler*

Der kommer jeg til å legge ut bytteservietter, og annet serviettnytt, det hørtes jo ganske så rart ut daaa..;))

Uansett, her er linken. Serviettsiden for de som har lyst til å titte ;)

Dessuten har det jo vært en liten julekveld her, nemlig byttepakke fra Viviann

. HURRA!!!!

Juleservietter    016

Ikke minst ble gleden stor da det viste seg at jeg ikke hadde noen av de fra før!!

Juhuu, O`store lykke!!

Men nå skulle jo ikke denne bloggen handle så mye om servietter da..*unnskylder meg pent*

Neste uke blir det operasjon adventskalender..2 halvstore unger + en mann skal ha hver sin kalender. Noen ganger så lurer jeg litt på meg selv når det kommer til å ta på seg endel oppgaver som strengt talt ikke er nødvending..Men du verden så gøy det er da!!

søndag 8. november 2009

Skal vi bytte?

 

Jeg driver jo endel med decopage, synes det er spennende å se alt hva man kan trylle frem ved hjelp av bare noen servietter. I mange år nå så har også undertegnede derfor snoket rundt i servietthyller, stadig på jakt etter nye små “skatter”. Og jammen har det blitt endel serviettpakker iløpet av årene. Stadig har middags og kaffeservietter også havnet i min veske, når jeg har vært på besøk rundt hos venner og bekjente. Man får heller la være å grise med saus og poteter, servietten er hellig.

Jeg merker jo også at samlerinteressen har meldt seg. Alle har vi vel samlet på servietter som småpiker, noen i gamle konfektesker, andre i poser. Jeg var også med der, samlet både på papirdukker, glansbilder og servietter. Og nå i godt voksen alder, ja så merker jeg at dette samlergenet plutselig melder seg igjen *ler*

Derfor så fikk jeg den lyse ideen om å etterlyse noen byttevenner. Kanskje du også samler, eller om du driver med decopage? Uansett har du noen servietter, som du ønsker og bytte bort, ,så meld deg gjerne. Nå håper jeg at mange melder seg, og ikke minst at jeg får byttet til meg mange nye flotte servietter. Jeg har masse å bytte imot :)

Siden jeg også samler på servietter så er jeg ganske altspisende, både gamle og nye servietter er like intressante. Mitt eneste krav er at de må være med et motiv eller mønster.

Dere som evt vil bytte må gjerne si ifra hva slags type servietter dere er intressert i, spesielle typer motiv etc.

Her ligger litt av de jeg har i bytte.

servietter 011 servietter 001 servietter 002 servietter 003 servietter 004 servietter 005 servietter 006 servietter 007 servietter 009 servietter 010 servietter 016

Håper det finnes skatter her som noen vil bytte til seg. Hvis du vil bytte send en mail til meg. Adr er epelargon@gmail.com.

Somsagt så driver jeg endel med decopage, og her er noe av det som har blitt til i helgen. Brettene skal brukes til kubbelys som jeg også skal støpe selv. Det blir nok noen julegaver ja ;)

 servietter 012 servietter 013servietter 015 servietter 014