torsdag 26. juli 2007

Gnomer!

Gnomer ja, som Bertha så treffenede etterlyste i min gjestebok.
Hvor er alle gnomene hen?
Vel de er aldri langt unna i undertegnedes have. Som ihuga gnomesamler , ja så blir det endel av de gjennom årenes løp.

Jeg har heldigvis gode venner som vet om denne lidelsen, så flere har kommet innom med gnomer som kun passer i min have..antagligvis ville de nok ikke selv ha det i sin..

Gnomer er gøy, det er som små figurer som passer på haven din, lager litt personlighet ut av den. Ikke bare blomster på rad og rekke, men inne i alle disse blomstene, ja så står min voktere og passer på.

Aller helst liker jeg onde og sur gnomer, men de er det heller dårlig med her i landet.Men iår fant jeg de 7 dverger på Bauhaus, og gjett om lykken var stor, nå mangler jeg bare Doc (Brille), og ikke vet Bauhaus om de får den, og dermed er det usikkert om jeg blir den lykkelige eier av alle 7.
Men 6 er bra det også, hvertfall så lenge den 7. ikke er og oppdrive.
Jeg har også froskekongen Ari Behn, den fikk jeg da de to turtelduene giftet seg, og han står pent på terassen bak. Man hiver jo ikke en nesten kongelig ned i jorden..
Også er det den nyeste gnomen da, funnet på Plantasjen , og selvsagt innkjøpt. Den er jo vakker den også der den står og skal vanne mine blomster.
Ellers som min gamle venn så treffende sa det:
"Jøss, har du pyntet til jul allererede..?"

3 kommentarer:

Monica Therese sa...

Så artig med de 6 dverger da =)
Håper du får tak i den syvende!!
Du kan jo sjekke med produsentene,og eventuelt få en forhandler liste?? Ha en fiiin dag!!

Torunn sa...

Kjempeflott hage med flotte fargar og artig med dei 6 dvergene!!!
Takk for titten!!

Elisabeth sa...

Tusen takk for hilsner
Jo, jeg har spurt meg for ang dvergene, men de kommer visst fra Tyskland så jeg for fortsette letingen til neste vår. Iår var det liten sjangs for å finne den.